Πώληση Βίλα, talatamaty, Antananarivo, Μαδαγασκάρη, TALATAMATY

Πώληση - Cod. 27659

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 600 m²
  • Αριθμός δωματίων: 6
  • Όροφος: 2
  • Κατάσταση κτηρίου: Excellent

Η βίλα των 600m2 βιώσιμη, πλήρως επιπλωμένη, βρίσκεται σε 15 mn από το διεθνές αεροδρόμιο του Ivato και 20mn της πρωτεύουσας του Antananarivo, σε προνομιακό περιβάλλον και ήσυχο με έναν τροπικό κήπο 3000 m2 ασφαλή από περιμετρικό τείχος ύψους 4 μέτρων, οπωροφόρα δέντρα (λωτούς, μπανάνα, κανέλα μήλων, αχλαδιές, μηλιές, παπάγια, ρόδια, αμπελώνες), πισίνα υπερχείλισης με μεγάλο ενσωματωμένο τζακούζι, χώρο ντους, φούρνο για πίτσα στην πυρά προσκόπων και παραδοσιακή βαρουάου.


Με τρία γκαράζ και ένα μεγάλο πάρκινγκ, έναν χώρο για να παίξετε boules, μια λίμνη με ψάρια, 2 κήπος κουζίνας, μια εξάρτηση για τον φύλακα και το πλυντήριο, ο εξωτερικός χώρος φαίνεται πολύ πρακτικός.

Εξοπλισμένο με δύο ενισχυτές και δύο δεξαμενές νερού των 1000 λίτρων (250 US γαλόνια) και αυτόματο διακοσμητή, η ιδιοκτησία είναι πλήρως αυτόνομη σε περίπτωση κοπής.

Η βίλα, πλήρως κλιματιζόμενη, διατεταγμένη με τέσσερα μεγάλα επιπλωμένα υπνοδωμάτια προσεκτικά, το καθένα με ιδιωτικό μπάνιο, μια γονική σουίτα 150m2 με μπαλκόνι, οθόνη 15m2, προβολέα και οικιακό κινηματογράφο (δορυφορικά κανάλια 200), γραφείο με γραφείο (WiFi πρόσβαση στο internet ), γκαρνταρόμπα, μπάνιο 60m2 με διαστημικό σπορ.

Το σαλόνι και η τραπεζαρία των 150μ2 με τραπέζι μπιλιάρδου φαίνονται τέλεια χρήσιμα για τις δεξιώσεις σας.

Η κουζίνα, φτιαγμένη με λαμπραντόρ πέτρα και Katafray, 60μ2 πλήρως εξοπλισμένη με αμερικανικό ψυγείο, καταψύκτη και σιντριβάνι.

Η βίλα είναι χτισμένη σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα, με ποιοτικά υλικά. Τοίχοι από μπετόν, χώροι και ξύλο από ξύλο τριανταφυλλιάς, μόνωση από μάλλινη οροφή από πέτρα, αναστρέψιμος κλιματισμός που εγκαταστάθηκε το 2011, αυτόματος φωτισμός έξω σε ολόκληρο τον κήπο.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Αγγελίες που προστέθηκαν από τους ιδιωτικούς
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB