Πώληση Βίλα, Belalanda, Tulear, Μαδαγασκάρη, R.N. 9 Km 20 + 800 Belalanda Tulear Madagascar

Πώληση - Cod. 43753

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 50 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3
  • Όροφος: Terra

Ο ΤΟΠΟΣ
Βρισκόμαστε κοντά στο Tulear, 20 χλμ. από τον ασφάλτινο αυτοκινητόδρομο R. N. 9 που από το Tulear ανεβαίνει βόρεια προς τη Morondava, περνώντας όλη τη μεγάλη ακτή του καναλιού της Μοζαμβίκης για περίπου 500 km.
Αυτός ο δρόμος είναι ο πιο όμορφος και πανοραμικός από τους. Μαδαγασκάρη και αγγίζει τη θάλασσα ακριβώς κοντά στο θέρετρο που έχω ήδη στο Beravy, 20k από το Tulear.
Σε αυτό το σημείο υπάρχει ο ωραιότερος κοραλλιογενής ύφαλος στη Μαδαγασκάρη και από τους ομορφότερους στον κόσμο και έχω ήδη τις άδειες κατασκευής τουριστικού λιμανιού και καταδυτικού κέντρου PADI.
Στα σχέδιά μου θα είναι ο πιο όμορφος καταδυτικός χώρος στη Μαδαγασκάρη και θα εξυπηρετείται από ένα καταμαράν τόσο για καταδυτική βοήθεια όσο και με γιατρό επί του σκάφους για τυχόν επείγοντα περιστατικά.
Πίσω από το Diving Center αλλά ακόμα κοντά στη θάλασσα, θα υψωθεί το κτηματομεσιτικό πάρκο TROPICSTAR με 19 βίλες τριών υπνοδωματίων περίπου 50 τετραγωνικών μέτρων καθαρά σύμφωνα με το συνημμένο σχέδιο (ένα εκ των οποίων είναι για μένα) που προσφέρουμε προς πώληση στο 35.000 ευρώ το καθένα που είναι εξαιρετική τιμή για μια εξαιρετική τοποθεσία γιατί περιλαμβάνει μια σειρά από υπηρεσίες που κανείς δεν προσφέρει.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ
1) κατοικία στη Μαδαγασκάρη ως συνεργάτης της TROPICSTAR SARL ιδιοκτήτη του σημερινού θερέτρου όπου θα κατασκευαστούν οι ανεξάρτητες βίλες τριών υπνοδωματίων.
Το Residency θα σας δώσει το δικαίωμα σε τραπεζικό λογαριασμό και τη δυνατότητα μεταφοράς των δικών σας ποσών συν την αγορά αυτοκινήτου και τη σύνδεση με τις δημόσιες υπηρεσίες και την ηλεκτρική ενέργεια.
2) αέναη ενοικίαση της γης και των ίδιων των κτιρίων με κανονική οικοδομική άδεια.
3) χρήση του τοπικού εστιατορίου σε ειδικές τιμές τόσο για τραπεζαρία όσο και για φαγητό σε πακέτο.
4) χρήση της παραλίας και του υπό κατασκευή καταδυτικού κέντρου σε ειδικές τιμές και της ιατρικής υπηρεσίας με επιτόπια κλινική.
5) χρήση του εταιρικού αυτοκινήτου με οδηγό για εκδρομές και ψώνια στο Tulear.
6) δυνατότητα ενοικίασης της κτηματομεσιτικής μονάδας προς 100 ευρώ την εβδομάδα ή 400 ευρώ το μήνα εάν δεν χρησιμοποιείται.
Ενδεικτικά, η ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΙΚΗ ετήσια απόδοση 4.800 ευρώ ετησίως αποσβένει τα 35.000 ευρώ σε μόλις 7 χρόνια και άρα βολεύει και μόνο ως ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΗ επένδυση.

Συνημμένα;
Α) διατηρητέο σχέδιο κατοικίας.
Β) Οδικό δρομολόγιο RN7 από Antananarivo προς Tulear περίπου 900 km.
Γ) Τουλάριο ετήσια γραφική παράσταση θερμοκρασίας.
Δ) πανοραμική άποψη της περιοχής με τους Χάρτες Google.
Ε) γενικό σχέδιο και πολλές από τις 19 βίλες συν χώρους εξυπηρέτησης (εστιατόριο και ιατρική κλινική).

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
Η πληρωμή των 35.000 ευρώ γίνεται ως εξής:
(τα έγγραφα που πρέπει να προσκομιστούν και οι διαδικασίες που θα εκτελεστούν θα υποδεικνύονται κατόπιν αιτήματος).
1) Κατάθεση 12.000 ευρώ στην παραγγελία και αίτημα να γίνετε μέλος της TROPICSTAR SARL με αναλυτική λεπτομέρεια των διαδικασιών που πρέπει να γίνουν.
(Όσοι ενδιαφέρονται να δουν το μέρος ΠΡΙΝ διευκολύνονται με μια περιήγηση σε μειωμένη τιμή, η οποία συνίσταται στην άφιξη στο Antananarivo στη Μαδαγασκάρη και στη συνέχεια με μια πτήση για Tulear στην τιμή περίπου 1.000 ευρώ με επιστροφή από Ιταλία και περίπου 1.000 ευρώ για εσωτερικές πτήσεις από το Antananarivo στο Tulear και επιστροφή, συμπεριλαμβανομένης της θέας των τόπων και του Κοραλλιογενούς Ύφαλου).
Λειτουργικές λεπτομέρειες κατόπιν αιτήματος.
2) Προκαταβολή 12.000 ευρώ με την έναρξη της κατασκευής και ολοκλήρωσης του εξοχικού
3) υπόλοιπο 11.000 ευρώ κατά την παράδοση των κλειδιών.

Για την επίπλωση, το προσωπικό μας θα βοηθήσει με την προμήθεια επίπλων και συσκευών με κόστος περίπου 4.000 ευρώ που καταβάλλεται επιτόπου απευθείας στους προμηθευτές.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB