Πώληση Βίλα, Majunga-Amborovy- Petite Plage, Majunga, Μαδαγασκάρη, boulevard duplex ANTSIRANANA

Πώληση - Cod. 42616

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 390 m²
  • Αριθμός δωματίων: 7
  • Όροφος: 2

Ανακαλύψτε το όνειρό σας για σύγχρονη ζωή σε αυτή την υπέροχη βίλα στο Ντιέγκο Σουάρες της Μαδαγασκάρης. Με μοντέρνο και κομψό σχεδιασμό, αυτή η βίλα προσφέρει όλη την άνεση και την πολυτέλεια που χρειάζεστε για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τη ζωή.

Η βίλα αποτελείται από '4 ευρύχωρα και φωτεινά υπνοδωμάτια, το καθένα με το δικό του μπάνιο. Τα μεγάλα παράθυρα προσφέρουν μαγευτική θέα στο υπόγειο με το Sugar Loaf. Το σαλόνι, η τραπεζαρία και η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένα και τέλεια σχεδιασμένα για να απολαύσετε στιγμές χαλάρωσης με την οικογένεια ή τους φίλους σας.

Αλλά το επίκεντρο αυτής της βίλας είναι αναμφίβολα η ιδιωτική πισίνα. και τη σκεπαστή εξωτερική του βεράντα. Απολαύστε μια ηλιοθεραπεία ή κάντε μια βουτιά στο νερό για να δροσιστείτε. Είναι το ιδανικό μέρος για να χαλαρώσετε και να αναζωογονηθείτε μετά από μια μέρα εξερεύνησης της περιοχής.

Αυτή η βίλα βρίσκεται σε μια ήσυχη και ήσυχη περιοχή, λίγα λεπτά από όλες τις ανέσεις του Ντιέγκο Σουάρες, όπως εστιατόρια, καταστήματα και παραλίες. Αυτό είναι το τέλειο μέρος διακοπών για όσους θέλουν να ξεφύγουν από τη ζωή της πόλης, ενώ εξακολουθούν να βρίσκονται κοντά στις ανέσεις.

Μη χάσετε αυτή τη μοναδική ευκαιρία να αποκτήσετε τη δική σας σύγχρονη βίλα με πισίνα στο Ντιέγκο Σουάρες της Μαδαγασκάρης. Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα για να κανονίσουμε μια επίσκεψη. Δεν θα ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙΤΕ!

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB