Πώληση Βίλα, talatamaty, Antananarivo, Μαδαγασκάρη, talatamaty

Πώληση - Cod. 38888

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 600 m²
  • Αριθμός δωματίων: 6
  • Όροφος: 2
  • Κατάσταση κτηρίου: Excellent

Η βίλα 600m2, πλήρως επιπλωμένη, βρίσκεται 15 λεπτά από το διεθνές αεροδρόμιο Ivato και 20 λεπτά από την πρωτεύουσα του Antananarivo, σε ένα προνομιακό και ήσυχο περιβάλλον, με έναν τροπικό κήπο 3000 m2 που περιβάλλεται από τοίχους, οπωροφόρα δέντρα ( λωτούς, μπανάνα, μήλα κανέλας, αχλαδιές, μηλιές, παπάγια, ρόδια, αμπέλια ....), πισίνα υπερχείλισης, ντους, φούρνος με πίτσα με ξύλα και παραδοσιακή βεράντα.
Με τα τρία γκαράζ και τον μεγάλο χώρο στάθμευσης, το γήπεδο boules (pétanque), τη λίμνη ψαριών, τα δύο οικόπεδα λαχανικών, το υπόστεγο για τον επιστάτη και το δωμάτιο πλυντηρίων, ο εξωτερικός χώρος είναι πολύ πρακτικός. Εξοπλισμένο με δύο αντλίες αναμνηστικών με αποθέματα νερού 1000l και η αυτόματη γεννήτρια, η ιδιοκτησία είναι πλήρως αυτόνομη σε περίπτωση διακοπής ρεύματος.
Η βίλα, πλήρως κλιματιζόμενη, διαθέτει τέσσερα μεγάλα υπνοδωμάτια επιπλωμένα με φροντίδα, το καθένα με ιδιωτικό μπάνιο, συμπεριλαμβανομένης μιας κύριας σουίτας 150μ2 με μπαλκόνι, 15m2 κινηματογραφική οθόνη, προβολέα και οικιακού κινηματογράφου, γραφείο, μεγάλη γκαρνταρόμπα, μπάνιο 60m2 με αθλητικό χώρο.
Το σαλόνι και η τραπεζαρία των 150μ2 με μπιλιάρδο είναι απολύτως χρήσιμα για τις δεξιώσεις σας.
Η κουζίνα, μοναδικό κομμάτι που δημιουργήθηκε από έναν σχεδιαστή, σε λαβραδόρτη πέτρα και ξύλο katafray, από 60μ2 πλήρως εξοπλισμένο διαθέτει επιπλέον αμερικανικό ψυγείο.
Η βίλα είναι χτισμένη σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα, με ποιοτικά υλικά. Τοίχοι από μπετόν, δάπεδα από ξύλο τριανταφυλλιάς και ξυλουργικές εργασίες, μόνωση από οροφή από πέτρινο μαλλί, κλιματισμός με δυνατότητα αναστροφής που εγκαταστάθηκε το 2011, αυτόματος εξωτερικός φωτισμός σε όλο τον κήπο.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Αγγελίες που προστέθηκαν από τους ιδιωτικούς
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB